2011.10.15. | Vízilabda
A Kaposvár elleni találkozót ugyan mérsékelt érdeklődés kísérte - igaz nem is ez ígérkezett a szezon legkomolyabb derbijének -, de végre a Komjádiban is bemutatkozott a TEVA-Vasas-UNIQA csapata.

TEVA-Vasas-UNIQA - Kaposvári VK 20–5 (4–2, 9–1, 3–0, 4–2)
Komjádi uszoda, 200 néző.
Vezette: Kovács Cs. T., ifj. Juhász Gy.

Vasas: Barabás – Katonás 2, Boskovic 3, Brguljan 1, Steinmetz Á. 2, Decker 2, Vámos 1. Csere: Vörös 1, Takács Bálint 1, Kiss G. 4, Fazekas 1, Fülöp B. 1, Vereczkey 1.
Edző: Földi László

Kaposvár: Pelle – Papp G. 1, Juhász-Szelei, Verac, Maár 1, Balogh Z. 2, Bakó. Cs: Gyurováth, Prikidánovics, Horváth D., Bereczki M. 1, Bognár M.
Játékos-edző: Bereczki Miklós

Gól – emberelőnyből: 10/6, ill. 4/1
Gól – ötméteresből: 1/1, ill. 1/1
Kipontozódott: Verac (19. p.)

Vámos találatával indult a mérkőzés, rögtön az elején elléptünk, igaz a második negyedben „visszajött” a Kaposvár 5-3-ra. Utána azonban kis túlzással úgy lőttünk gólt, ahogy akartunk. A harmadik negyed végén 16-3 állt az eredményjelzőn, a fiatalok közül Takács, Vereczkey, Fülöp és Fazekas is eredményesek voltak, de emellett természetesen a klasszisaink sem pihentek, Kiss Gergely volt leginkább elemében, ő a végére négyig jutott.

Gyakorlatilag mindenki letette a névjegyét tehát, a kapuban pedig a Nagy Viktort helyettesítő Barabás Botond védett szépeket, leszámítva egy kisebb potyagólt, ami a végén csúszott be a kezei alatt. 
Az utolsó negyedben a legnagyobb izgalmat a doppingellenőrök feltűnése jelentette, illetve az, hogy eljutunk-e húsz gólig. Nos, az utóbbi sikerült: Takács Bálint pár másodperccel a vége előtt beállította a 20-5-ös végeredményt.
A csapat végig komolyan vette a találkozót, így a kisebb hibák mellett több látványos gólt és kidolgozott támadást is láthattunk.

dan    
fotó: Doba István    


Nézd HD minőségben, válts 360p-ről 720p-re!




Hirdetések