Jenkei Dániel, 2022.08.12. | Labdarúgás

Nagyon közel állt a hosszú időn át emberhátrányban küzdő Vasas FC a három ponthoz Debrecenben, a házigazdák csak a hajrában tudtak egyenlíteni.

OTP Bank Liga, 3. forduló
DVSC - Vasas FC 1-1 (0-1)

Debreceni Nagyerdei Stadion, 5665 néző

Vezette: Bogár Gergő (asszisztensek: Georgiou Theodoros és Márkus Tamás)

DVSC: Megyeri - Kusnyir (Baranyai, 55.), Romanchuk, Deslandes, Sana - Baráth P. (Neofytidis, 57.), Dzsudzsák, Ferenczi (Horváth K, 46.) - Sós (Bévárdi, 46.), Szécsi (Babunski, 70.) - Bárány
vezetőedző: Joao Janeiro 

Vasas FC: Jova - Iyinbor (Ihrig-F., 90.), Baráth B., Otigba - Szivacski, Berecz, Hinora (Cipf, 82.), Hidi (Hidi M, 71.), Silye - Holender (Szalai, 71.), Radó (Deutsch, 46.)
vezetőedző: Kuttor Attila

Gólszerző: Babunski (87.), ill. Berecz (22.)

Sárga lap: Baráth P. (38.), Bévárdi (55.), Neofytidis (62.), ill. Hinora (36.), Jova (69.), Hidi (69.), Hidi M (74.), Szivacski (91.)

Kiállítva: Baráth B. (28.)


A 22. percben Berecz Zsombor idei első NB I-es találatának még mind a tizenegy Vasas-kezdőjátékos a pályán örülhetett, a vezető gól után nem sokkal azonban Baráth belépőjét azonnali pirosat érő kategóriába sorolta Bogár-játékvezető, így kemény folytatás várt a mieinkre a Nagyerdőben.

Dicséretükre váljék, hogy az emberhátrány nemigen látszódott a folytatásban, a mieink hősiesen védekeztek, és Jova is rendre hozta magát, egészen a 87. percig, amikor kapusunk rosszul jött ki egy magas labdára, a Loki pedig kiegyenlített.

Három meccs, három pont, de az ilyen találkozókra szokták mondani, hogy összekovácsolnak egy csapatot, a Honvéd elleni folytatásban jövő vasárnap az is kiderül, a Vasas esetében mennyire igaz ez a vélekedés.

 

(borítókép: Vasas FC)

 


Hirdetések