Jenkei Dániel, 2022.04.13. | Vízilabda

A KSI ellen csak a serdülők tudtak győzni, gyermekcsapatunk viszont a hétvége második meccsén nagy bravúrt mutatott be a Fradival szemben.

Országos Ifjúsági Bajnokság, középszakasz, 6. forduló

KSI-Vasas SC 9-6

Gólszerzőink: Herczeg G., Gálóczi P. Prágay M., Hajdú B. Peőcz Á, Szűcs L.


Bóbis Máté, vezetőedző: - A vereség ellenére ez volt a középszakaszban az eddigi legjobb teljesítményünk. Főleg a stabil védekezésünknek köszönhetően sikerült jó meccset játszanunk a KSI-vel. Szeretnénk a Fradi dolgát is megnehezíteni majd az utolsó fordulóban.


Országos Serdülő Bajnokság, középszakasz, 6. forduló

KSI-Vasas SC 6-11

Gólszerzőink: Kedves B. (3), Peőcz Á. (3), Szűcs L. (3), Prágay M. (2)


Homonnai Dániel, vezetőedző: - Hétről hétre a győzelem az elvárás a csapattal szemben, ezt nyilván kezelni kell mentálisan. A végjátékban pedig különösen az lesz a döntő, hogy ezt a nyomást elbírjuk-e. A KSI ellen nagyon összeszedetten játszottunk, aminek magabiztos győzelem lett a jutalma. Összeállt a védekezésünk és támadásban is nagyon szép dolgokat láttam a csapattól. Ezzel bebiztosítottuk az első helyünket a középszakaszban, de szeretnénk megnyerni az utolsó meccsünket is.


Országos Gyermek Bajnokság, középszakasz, 6. és 7. forduló

KSI-Vasas SC 19-8

Gólszerzőink: Haupert K. (3), Pozvai F. (2), Demény Á., Csányi G., Szabó D.

Vasas SC-FTC 9-6

Gólszerzőink: Pozvai F. (5), Nagy L. (2), Bánhegyi Á., Szabó D.
 

Kovács Róbert, vezetőedző: - Intenzív hétvégénk volt, hiszen kétszer játszottunk. Már a KSI ellen is láttam két remek negyedet a csapattól, és ezt a teljesítményt sikerült átmenteni vasárnap a Fradi ellen a teljes meccsre. Rendkívül fegyelmezetten, igazi csapatként játszottunk, ehhez pedig egy klasszis kapusteljesítmény is társult. Tulajdonképpen az első perctől uraltuk a meccset, ami nagyon nagy dolog. Gratulálok a gyerekeknek, kijárt nekik egy ilyen sikerélmény, és ez sok erőt adhat a bajnoki végjátékra is.


Hirdetések