B.V., 2022.04.08. | Kézilabda

Csapatunk szombaton hazai környezetben a bajnoki címvédő FTC-Rail Cargo Hungaria ellen lép pályára a női NB I 21. fordulójában. A mérkőzés előtt kapusunkat, Gercsó Nórát kérdeztük.

Női kézilabda NB I, 21. forduló

Vasas SC–FTC-Rail Cargo Hungaria
2022. 04.09., 17:00
Sterbinszky Amália Kézilabdacsarnok


„Remélem, hogy nagyon jó hangulatú meccs elé nézünk, már csak a két szurkolótábor miatt is. Az ilyen mérkőzéseken minden apró részleten lehet javítani, színesíthetjük a játékunkat, és megnyerhetünk néhány perces szakaszokat. És persze szeretnénk megadni az alaphangot a jövő heti, Érd elleni rangadóra – mondta el a szombati találkozó előtt kapusunk, Gercsó Nóra.


Nézd HD minőségben, válts 360p-ről 720p-re!

 

A bajnoki címvédő FTC pillanatnyilag – tizennyolc győzelemmel és egy vereséggel – a második helyen áll az NB I-es tabellán. A két csapat őszi, népligeti mérkőzését a zöld-fehérek nyerték 37–20-ra.

 

A 2022. március 7-én hatályba lépő 77/2022. (III.4.) Kormányrendelet értelmében a kézilabda-mérkőzések védettségi igazolvány nélkül is látogathatóvá válnak és a találkozókon a csarnokokban a maszkhasználat sem kötelező a koronavírus-világjárvány elleni egyes védelmi intézkedések megszüntetése miatt.
Jegyárak felnőtt: 2 000 Ft, diák/nyugdíjas: 1 500 Ft, Vasas-függő: 1000 Ft, Vasas-függő diák/nyugdíjas: 700 Ft 
A hazai csapat szurkolói a szokásos módon, a főbejáraton érkezhetnek a csarnokba, a vendégcsapat szimpatizánsait pedig az edzőcsarnok felőli bejáraton léptetjük be.

 

Az összecsapás 17 órakor kezdődik a Sterbinszky-csarnokban, élő közvetítéssel is készülünk a megszokott helyen, Youtube-csatornánkon.


Nézd HD minőségben, válts 360p-ről 720p-re!


Hirdetések