B.V., 2022.04.04. | Kézilabda

Remekül szerepelt ifjúsági és serdülőcsapatunk is az elmúlt hetekben, mindkét együttes fontos győzelmeket aratott. Az idősebbek a kilencedik, a fiatalabbak a nyolcadik helyen állnak pillanatnyilag a Keleti csoportban.

A Vasas márciusi teljesítménye az ifjúsági bajnokságban:
Vasas SC–Szentendrei NKE 48–24
DKA Vác–Vasas SC 46–30
Vasas SC–Váci NKSE 35–30
Orosházi NKC–Vasas SC 36–30

Géber Zsolt, vezetőedző: „A Szentendre elleni meccs az őszihez képest nagyon sima volt, sokat javult a játékunk. A Vác elleni sikerünk pedig óriási meglepetés számunkra, tekintve, hogy két meghatározó játékosunk, Gaschler Dominika és Leitner Luca is hiányzott. Jó volt látni, hogy a csapatban senki nem várt a másikra, hanem felvállalta a felelősséget. Az orosházi pontvesztés sajnálom, mert a félidőben még ikszre álltunk, de két fontos játékosunk, Sárkány Petra és Böhm Nikolett kiválását nem bírtuk el, és szétestünk.”


A Vasas márciusi teljesítménye a serdülőbajnokságban:
Vasas SC–ENUSE 31–24
DKA Vác–Vasas SC 23–27 
Vasas SC–Váci NKSE 23–28 
Orosházi NKC–Vasas SC 25–34 

Gálfalvi Áron, vezetőedző: „A serdülő első osztályban jó eredményeket értünk el, külön örülök, hogy a Dunakanyar KA-nak és az Orosházának sikerült visszavágni, az őszi, hazai pályán történt botlásunkért. Az ifjúsági III. osztályban négyből három mérkőzést nyertünk, szeretnék gratulálni az egész csapatnak a márciusban nyújtott teljesítményhez. Emellett szintén pozitív, hogy a serdülő III. osztályban is mind a négy mérkőzését megnyerte a csapat.”


Hirdetések