B.V., 2022.04.02. | Jégkorong

Két szezont töltött a Vasasban a 18 éves olasz kapus, Carlotta Regine, aki ez idő alatt az U16-os együttesünket erősítette. Az utolsó meccsét már lejátszotta klubokban, vasárnaptól a győri U18-as I/A csoportos világbajnokság bizonyíthat.  

Múlt csütörtökön a Debrecen ellen 3 – 1-re megnyert mérkőzésen játszotta utolsó meccsét a Vasas U16-os csapatában az olasz Carlotta Regine, aki a nyáron továbbáll. A piros-kékben töltött két idényéről beszélt honlapunknak.

„Nagyon élveztem a Magyarországon töltött időszakot, egyértelmű, hogy jó választás volt odaigazoltam. Rengeteget tanultam a Vasasban, mindig jó fiúkkal egy csapatban játszani, gyorsabb a játék, de élvezem. Sok dologban fejlődtem, a legtöbbe talán a helyezkedésben és mentalitásban. Meg szeretném köszönni a Vasasnak, az edzőknek – különösen Hoffmann Attilának – a csapattársaimnak, és a családnak, amely vendégül látott, nagyon hálás vagyok ezért a lehetőségért. Szintén köszönettel tartozom a szüleimnek, valamint az olaszországi iskolámnak, amiért a távolból is folytathattam a tanulmányaimat.”

 

 

Vasárnaptól pedig a győri U18-as I/A csoportos leány-világbajnokságon bizonyíthat az olasz válogatott színeiben. A tornán szerepelhet egy másik vasasos játékos is, Metzler Regina ugyanis bekerült a szűkített magyar keretbe. 

„Örülök, hogy végre megtartják az U18-as vébét, ami számomra az utolsó korosztályos nemzetközi torna lesz. A célom, hogy a maximumot kiadjam magamból. Nagyon fiatal csapatunk van, de hiszem, hogy nagyszerű eredményeket érhetünk el.”


Hirdetések