Jenkei Dániel, 2022.03.12. | Röplabda

Csodás szurkolótábor előtt hódította el a Vasas női röplabdacsapata története során tizennegyedszerre a Magyar Kupát.

MAGYAR KUPA, DÖNTŐ
VASAS ÓBUDA-SZENT BENEDEK RA 3:1 (23, -22, 21, )

Érd Aréna, 1800 néző. Vezette: Szabó P., Tillmann

Vasas: Török 16, Kalicanin 6, Bannister 30, Boyko 8, Abdulazimova 7, Fábián. Csere: Juhár, Bamba (liberók), Király-Tálas 3, Zernovic 8, Takács D., Vezsenyi. Vezetőedző: Giannis Athanasopoulos

SZBRA: Bleicher, Savovic 18, Koprivica 6, Stijepic 12, Kiss G. 11, Jimerson 9. Csere: Baksa, Fáth (liberók), Iosia 3, Vacsi 9. Vezetőedző: Dejan Desnica


Tudtuk előzetesen, hogy a Vasas Óbuda az esélyes, és azt is tudtuk, hogy egyáltalán nem lesz könnyű... Végül mindkét feltevés maximálisan be is igazolódott az érdi Magyar Kupa-döntőben.

A mieink remekül kezdtek, ám utána a Szent Benedek mutatta meg, hogy a végsőkig képes küzdeni, így már az első szett sem lett tükörsima, a másodikban pedig ki is énekelték a szánkból a sajtot a fürediek.

A továbbiakban viszont ismét a Vasas Óbuda akarata érvényesült, és végül kőkemény munkával sikerült behúzni a mámort jelentő további két játszmát.

Mindezt egy olyan fantasztikus Vasas-tábor biztatása mellett, amilyet már nagyon régen láttunk, és bizony a járványos évek után talán ez volt a legnagyobb öröm ma este.

Női röplabdaszakosztályunk történetének tizennegyedik kupagyőzelmét aratta 2022-ben Érden. És hogy ezt miképpen ünnepelték az érintettek? Beszéljenek a videók és a fotók!

 


Nézd HD minőségben, válts 360p-ről 720p-re!

 


Nézd HD minőségben, válts 360p-ről 720p-re!

 

 


Hirdetések