Jenkei Dániel, 2022.02.17. | Vízilabda

Hosszabb szünet után három győzelemmel folytattuk a kiemelt bajnokságokat a Kecskemét ellen.

Országos Ifjúsági Bajnokság, 13. forduló
KESI-Vasas SC 4-18

Gólszerzőink: Hajdú B. (4), Herczeg G. (4), Gálóczi P. (3), Kedves B. (2), Ragács B., Sipos B., Fazekas D., Szűcs L., Sipos B.

Bóbis Máté, vezetőedző: - Összességében elégedett vagyok, és függetlenül attól, hogy nem sikerült négy negyeden át maximálisan koncentrálnunk, azért a mérkőzés nagy részében az történt, amit mi szerettünk volna.


Országos Serdülő Bajnokság, 13. forduló
KESI-Vasas SC 9-21

Gólszerzőink: Szűcs L. (5), Fehér G. (4), Básity M. (2), Kedves B. (2), Poór B. (2), Ragács B. (2), Szemle B., Bebők B., Kölcze N., Vadas D., Orsós R.

Homonnai Dániel, vezetőedző: - Ilyen találkozóra számítottunk, az év első meccsének megfelelő teljesítményt nyújtott a csapatom. A kilenc kapott góllal nem vagyok elégedett, a huszonegy lőtt viszont mutatja a játékosok motiváltságát. Készülünk tovább, hétvégén a Kaposvár ellen kicsit nehezebb lesz, de igazán fókuszban már a márciusi rangadóink vannak.


Országos Gyermek Bajnokság, 13. forduló
KESI-Vasas SC 8-11 (büntetők után)

Gólszerzőink: Nagy L. (6), Szabó D. (2), Hargitai B., Aczél M., Benke Á.

Kovács Róbert, vezetőedző: - Csonka csapattal mentünk Kecskemétre, ahol szépen beleálltunk a meccsbe, és ha néhány szituációban kicsit fegyelmezettebbek vagyunk, akkor már a rendes játékidőben győzhettünk volna. Ennek ellenére is elégedett vagyok, mert tetszett a játékosaim mentalitása, sok jó blokkunk volt és a kiemelkedő kapusteljesítmény is segítette a védekezésünket. 


Hirdetések