Jenkei Dániel, 2022.02.16. | Vízilabda

Az A-Híd VasasPlaket vezetőedzője a párizsi olimpiáig meghosszabbította szerződését és az ő szakmai elképzelései szerint folytatódik a csapat továbbépítése.

További két évre elkötelezte magát vezetőedzőként felnőtt vízilabdacsapatunk mellett Szlobodan Nikics, aki szerdán írta alá a 2024-ig szóló kontraktusát.

- Nagyon örülök, hogy a vezetőség velem képzelte el a folytatást, és így további két szezonon át folytathatom azt a szakmai munkát, amit néhány hónapja kezdtem el a csapattal. Jól érzem magam a Vasasnál, az pedig külön jólesett, hogy Markovits László klubelnök is részt vett a tárgyalásokon, és biztosított arról, hogy számíthatok az anyaegyesületre, ahogy az A-Híd és a Plaket támogatására is. Megtisztelő a Vasas családhoz tartozni, nagyon motivált vagyok, de ez a megbízatás felelősség is egyben, hiszen nagyon komoly célok fogalmazódtak meg mindannyiunk részéről a jövőre vonatkozóan.
 

Apáthy Zoltán szakosztályelnök pedig a következőket fűzte hozzá a szerződéshosszabbításhoz:

- Örülök neki, hogy az egyeztetések sikerrel zárultak, és egy olyan szakmai koncepció mentén tud folytatódni a munka, amely kapcsán teljes konszenzus volt a vezetőedző, a klub és az A-Híd között is. Ennek értelmében a vezetőedző szakmai elképzeléseit maximálisan figyelembe véve építjük tovább a csapatot, és szeretnénk eljutni a következő években a legmagasabb szintekig.

 

 


Hirdetések