B.V., 2022.02.07. | Jégkorong

Az alapszakaszban bravúros teljesítménnyel az első négyben végzett, a felsőház a sok hiányzó miatt nem a tervek szerint szerepel, de a hamarosan kezdődő playoffban ismét a jobbik arcát mutatná U21-es együttesünk, amelyet az egyik edzésén látogattunk meg.

Az idény első felében nagyszerűen teljesített U21-es jégkorongcsapatunk, az alapszakaszban – mások mellett a Budapest Jégkorong Akadémiát és az Újpest Jégkorong Akadémiát megelőzve – bejutott a legjobb négy közé.

Ez már önmagában biztos rájátszásbeli pozíciót eredményezett, a felsőházban csupán a kiemelési helyekért játszottak, illetve játszanak még mindig az együttesek. A mieinknek ez az etap nem a tervek szerint alakult: rengetegen hiányoztak betegség, illetve sérülés miatt, így sokáig nyeretlen volt a társaság, ezt a rossz szériát éppen vasárnap sikerült megtörni a DVTK Jegesmedvék otthonában (4–3).

Akár ez a siker is erőt adhat a playoffra, na meg az, hogy remélhetőleg február végére remélhetőleg az eddig kényszerpihenőt tartott játékosok is visszatérnek, és újra igazán erős lehet a sokra hivatott gárda.

 

 

A csapat edzésén készült videónkban a csapatkapitány, Szabó Zalán, a kapus, Remete Gergő, valamint a vezetőedző, Jánosi Csaba beszél az eddigiekről, valamint a még előttünk álló bajnoki hajráról.


Nézd HD minőségben, válts 360p-ről 720p-re!
;


Hirdetések