Jenkei Dániel, 2022.01.31. | Labdarúgás

Pörgősre sikeredett a hétfő esti Vasas FC-DVTK NB II-es csúcsrangadó, a mieink álltak közelebb a győzelemhez, de gólig végül egyik csapat sem jutott.

Merkantil Bank Liga, 21. forduló
Vasas FC - DVTK 0-0 

Illovszky Rudolf Stadion, 2259 néző

Vezette: Bogár Gergő (asszisztensek: Buzás Balázs, Belicza Bence Péter)

VASAS FC: Jova - Szivacski, Iyinbor, Litauszki, Silye - Berecz, Pátkai (Szilágyi Sz., 73.), Márkvárt (Hidi M, 73.) - Hinora, Feczesin, Radó (Ihrig-Farkas, 73.)
vezetőedző: Kuttor Attila

DVTK: Póser - Eperjesi, Hegedűs, Szatmári Cs., Bárdos (Bokros, 78.) - Németh (Eppel, 65.), Lucas, Oláh, Zsolnai (Kispál, 90.) - Könyves, Jurek (Bertus, 90.)
vezetőedző: Kondás Elemér

Sárga lap: Berecz (26.), Litauszki (76.), Ihrig-Farkas (79.), Hidi M (85.), Szivacski (89.) ill. Németh (35.), Oláh (44.), Bokros (89.)


Az Illovszky-stadionban már január utolsó napján beköszöntött a tavasz, nem is akármilyen derbivel, hiszen a feljutás két fő várományosa, a Vasas és a Diósgyőr csapott össze hétfőn este.

A miskolciakat szépszámú drukkerhad is elkísérte, így összességében több mint kétezren dideregték végig a találkozót a "másodosztály szerelmesei".

Azt a találkozót, amelynek iramára egyébként nem lehetett panasz, és amelyet jobban kezdett a DVTK, utána viszont rendre Kuttor Attila együttesének voltak veszélyes sanszai.

Főleg a második félidőben múlt kevésen a Vasas-gól, bizonyos helyzetekben csak néhány centin, de végül nem rezdült meg egyik háló sem, így mindkét csapatnál maradt egy-egy pont.


Hirdetések