Jenkei Dániel, 2022.01.07. | Klub

Január 12-én, a Komjádi-uszodában esedékes hazai vízilabda-bajnokin tisztelgünk tragikus hirtelenséggel elhunyt szakosztály-igazgatónk emléke előtt.

Jövő szerdán 20 órától Vasas-Pécs meccset rendeznek a Komjádiban.

Ez lesz az OB I 14. fordulója. És ez lesz emberemlékezet óta az első olyan Vasas-vízilabdameccs, amelyen Méhes Jenő már nem lesz ott velünk…

Szakosztály-igazgatónk a tavalyi év utolsó napján hunyt el tragikus hirtelenséggel, így szeretnénk, ha a Pécs elleni találkozó a rá való emlékezés jegyében telne.

A belépés ezúttal mindenki számára ingyenes lesz, és az aktuális szabályoknak megfelelően szükséges védettségi igazolvány, illetve zárt térben kötelező a maszk viselése.

Az uszoda Komjádi Béla utca felöli bejárata előtt emlékhelyet alakítunk ki, ahol a mérkőzésre érkezők leróhatják kegyeletüket egy szál gyertya meggyújtásával.

Az emlékezés pedig az uszodában folytatódik majd a találkozó kezdete előtt, így arra kérünk mindenkit, hogy időben érkezzen.

Legyünk minél többen, és emlékezzünk közösen a Vasas család egyik leghűségesebb tagjára, az elmúlt négy évtized Vasas-vízilabdájának meghatározó alakjára.

Méhes Jenő temetésének időpontját a család tájékoztatását követően tesszük majd közzé.


Hirdetések