Jenkei Dániel, 2021.12.15. | Vízilabda

Nem volt könnyű menet, de elhozta Debrecenből a három pontot az A-Híd VasasPlaket.

OB I, 12. forduló

DVSE-A-Híd VasasPlaket 6-10 (1-1, 3-3, 2-1, 0-5)

Gólszerzőink: Bátori B. (3), Vadovics V. (3), Randjelovics Sz. (3), Erdélyi B.


Tudtuk, hogy csalóka a DVSE nulla pontja tabellán, és bizony már több csapatot is megizzasztottak a debreceni uszodában.

Mi tagadás, három negyeden át mi sem vettük könnyen a levegőt, hiszen hiába szerezte Randjelovics az első gólt, a hazaiak nem engedtek el minket, olyannyira, hogy a nagyszünetben ikszre állt a meccs, nyolc perccel a vége előtt pedig egygólos hátrányban találtuk magunkat…

A zárónfelvonásban aztán a Bátori-Randjelovics-Vadovics trió vezérletével megráztuk magunkat, és megdupláztuk addigi góljaink számát. Ezzel végül magabiztosan meglett a három pont, és most csak ez számított.
 


 

Szlobodan Nikics vezetőedző pedig így értékelt nekünk röviden a meccs után:

- Nehéz helyzet volt ez számunkra, a soproni kupaelődöntőt nem könnyű feldolgozni, de próbáltuk elengedni valahogy a héten. Az öltözőben is elmondtam, hogy nem lesz könnyű dolgunk a mai meccsen, és így is lett. Az első három negyedben nagyon sokat hibáztunk támadásban, az ellenfél pedig élt ezzel a sansszal. A negyedikben aztán jóval agresszívabban és gyorsabban kezdtünk el vízilabdázni, így végül sikerült a magunk javára fordítani a meccset.


Hirdetések