Jenkei Dániel, 2021.12.07. | Vízilabda

Az ifiknél és a gyermekeknél a papírforma érvényesült.

Országos Ifjúsági Bajnokság, 10. forduló

Vasas SC-KSI SE 2-12

Gólszerzőink: Peőcz Ádám, Sipos Balázs
 

Bóbis Máté, vezetőedző:  - Az eredmény számszerűsége ellenére az első három negyedben pozitívum volt a csapatom védekezése, emellett viszont támadásban már nem igazán tudtunk hozzátenni, a hajrában pedig kijött a KSI fizikai fölénye. Szerdán pótoljuk a Fradi elleni meccset, bízom benne, hogy azt sikerül szorosabbá tennünk.


Országos Serdülő Bajnokság, 10. forduló

Vasas SC-KSI SE 8-7

Gólszerzőink: Szűcs L. (2), Peőcz Á. (2), Tasi D., Fehér G., Básity M., Ragács B.


Homonnai Dániel, vezetőedző: - Őszintén szólva nem számítottam arra, hogy ilyen szoros lesz, főleg azok után, hogy remekül kezdtünk, a második negyedben pedig el is dönthettük volna a meccset, de nem tudtunk élni a lehetőségeinkkel. A KSI ezt kihasználta, meg is fordították az állást, néhány peches gólt is kaptunk, de a lényeg, hogy a hajrában helyén volt a csapat szíve. Összességében talán hasznos is lehet, hogy megtapasztaltunk egy ilyen kiélezett végjátékot. Az UVSE elleni is győzelmi tervekkel szállunk majd vízbe.


Országos Gyermek Bajnokság, 10. forduló

Vasas SC-KSI SE 5-19

Gólszerzőink: Demény Á. (2), Hargitai B., Csányi G., Benke Á.


Kovács Róbert, vezetőedző: - Nem okozott meglepetést a KSI, bajnokesélyéhez méltóan játszottak, és megtiszteltek minket azzal, hogy végig komolyan vették a meccset. Gratulálok nekik. Mi az apró céljainkat részben teljesítettük meccs közben, és úgy gondolom, hogy a srácok sokat tanulnak az ilyen párharcokból. A cél az, hogy tavasszal már kisebb különbség legyen a két csapat között.


Hirdetések