Jenkei Dániel, 2021.12.03. | Vízilabda

Két veretlen csapat találkozik szombat délután a Komjádi-uszodában.

Az idei szezonban még nem mérkőzött meg az A-Híd VasasPlaket az FTC gárdájával, most viszont hat nap alatt kétszer is játszunk a zöld fehérekkel.

Szombaton 16.15-kor az OB I-ben játszik egymással a két csapat, jövő pénteken pedig Sopronban, a Magyar Kupa elődöntőjében következik ugyanez a párosítás.

Egyelőre koncentráljunk a bajnokira, amelyen a mieink lesznek a pályaválasztók a Komjádi-uszodában.

Az FTC tízből tízet nyerve vezeti a tabellát, a Vasas nyolc győzelemmel és két döntetlennel a harmadik helyen áll, így tényleg komoly a tét.

A mi oldalunkról egyébként Mezei Tamás és Sedlmayer Tamás számára külön töltete is lehet a találkozónak, hiszen mindketten a Fradiból érkeztek a Vasasba nyáron, de összességében is elmondható, hogy jelentősen átalakult a két csapat az előző szezon óta. Ahogy azt is hozzátehetjük, hogy nagyon rég sikerült borsot törni a Fradi orra alá a bajnokságban, így éppen itt lenne az ideje…

 


 

A mieink múlt hétvégén a Szeged csapatát győztek le magabiztosan az OB I-ben, Varga Zsolt együttese pedig az OSC ellen nyert rangadót, sőt, azóta a BL-ben a Novi Belgrád csapatát is „elintézték”, így jó formában várják a szombati meccset.

 

- A szokásos menetrend szerint készültünk, a hét elején keményebb edzések voltak, az utóbbi napokban pedig elsősorban a taktikával foglalkoztunk és videóztunk. Sokan mondják, hogy fontosabb lesz a jövő pénteki kupameccs, de ezzel nem értek egyet, mert egyáltalán nem mindegy, hogy milyen élményekkel megyünk majd Sopronba, mi marad a játékosokban a Fradi elleni első meccsről. Az ellenfelünk jó formában van, kevés csapat képes arra, hogy legyőzze a Novi Belgrádot. Számunkra ez a szombati meccs tehát egy újabb szint, és azt szeretném, ha a játékosaim maximálisan elhinnék, hogy tudnak győzni egy ilyen ellenféllel szemben is - beszélt Szlobodan Nikics vezetőedző honlapunknak a párharcról.

 

A jegyárakról szokás szerint itt lehet tájékozódni, a Komjádiba való belépés feltétele pedig védettségi kártya és maszkviselés.  

Várunk mindenkit szeretettel, aki pedig esetleg mégsem tud kijönni, az az M4 Sport+-on nézheti élőben a találkozót.

 


Nézd HD minőségben, válts 360p-ről 720p-re!


Hirdetések