Jenkei Dániel, 2021.11.24. | Röplabda

Nem sikerült a bravúr: az Alba Blaj Nagyszebenben is felülkerekedett a Vasas Óbudán.

CEV Kupa, 1. forduló (a 16 közé jutásért), visszavágó:
CSM Volei Alba Blaj (román) - Vasas Óbuda 3-0 (19, 18, 21)


Nagyszeben, zárt kapu. Vezette: Jordanov (bolgár), Balandzic (szerb)

Blaj: Ninkovic 5, Mirkovic 3, Strantzali 12, Kocic 11, Russu 11, Dimitrova 11. Csere: Ivkovic, Ispas (liberók), Artin 1, Miklaus 2, Roman 1, Axinte, Cirkovic. Vezetőedző: Stevan Ljubicic

Vasas: Kalicanin 6, Vezsenyi 2, Boyko 8, Abdulazimova 5, Király-Tálas 1, Zernovic 7. Csere: Takács D., Stankovics (liberók), Török 5, Fábián, Kump 1, Papp O. 3. Vezetőedző: Giannis Athanasopoulos


Finoman szólva sem várta jó előjelekkel az Alba Blaj elleni visszavágót a Vasas Óbuda, és nemcsak azért, mert itthon nagy csatában 3:1-re alulmaradtunk, hanem azért is, mert újabb sérülés nehezítette görög edzőnk dolgát.

Ennek ellenére a mieink mindent beletettek a meccsbe, de ez most csak a tisztes helytálláshoz volt elég, így búcsúztunk a CEV-kupától.

 

Giannis Athanasopoulos a Vasas Óbuda honlapjának: - A nyitásfogadásunkkal nagyon elégedett vagyok, mivel annak ellenére volt remek ma is, hogy a kezdő liberónk régóta sérült. Az első két szett első felében jól játszottunk, az egyedüli dolog, ami miatt szomorú  vagyok, hogy a nyitásaink nem voltak elég agresszívak, így nem tudtuk nehéz támadásokra kényszeríteni a riválist. A harmadik szettben mindenkinek  játéklehetősége tudtam adni, biztos vagyok abban, hogy a játékosok hasznosítani fogják tudni az itt gyűjtött tapasztalatokat.


Hirdetések