Jenkei Dániel, 2021.11.23. | Vízilabda

Szerda este a Kondorosi útra látogat az A-Híd VasasPlaket, ahol nagy izgalmak várhatóak.

Szlobodan Nikics irányításával eddig valamennyi mérkőzését megnyerte az A-Híd VasasPlaket, köztük a Szolnok elleni rangadót is, szerda este pedig újabb komoly erőpróba jön, a bajnokságban eddig hétből hetet nyerő OSC otthonába látogatnak a mieink.

A jegyek egységesen 1000 forintba kerülnek 14 év felett, a védettségi igazolvány megléte és a maszkviselés pedig kötelező.

 

 

- Az OSC a bajnokság egyik legjobb csapata, nagyon szervezettek, és a játékosaik többsége viszonylag hosszú ideje együtt játszik. Az is jelent egy különbséget jelenleg, hogy ők hétről hétre a Bajnokok Ligájában edződnek, de az elmúlt tíz napban mi is tovább dolgoztunk, és próbáltunk összerakni egy taktikát, ami egy ilyen komoly meccsen működhet. Hazai medencében az OSC az esélyesebb, de mindenképpen az a célunk, hogy végig meccsben legyünk - mondta el honlapunknak Szlobodan Nikics a hétfő délelőtti tréning után.

Vezetőedzőnk nézeteit pedig Erdélyi Balázs is osztotta, aki nyáron éppen a Nyéki-uszodából tette át székhelyét a Vasashoz.

 


Nézd HD minőségben, válts 360p-ről 720p-re!


Hirdetések