B.V., 2021.11.14. | Kézilabda

Ismét lezajlott két forduló az első osztályú utánpótlás kézilabda-bajnokságban. Ifjúsági csapatunk győzött az Orosháza ellen és kikapott a Ferencvárostól, miközben serdülőegyüttesünk két vereséget szenvedett.

Női ifjúsági I. osztály, Keleti csoport:
Vasas SC-Oxxo Energy Orosházi NKC 33-26
FTC-Vasas SC 48-26

Géber Zsolt vezetőedző értékelése: „Az Orosháza ellen úgy készültünk, hogy mindenképpen nyerni szeretnénk. Szerencsére a csapatunk hozzáállása is megfelelő volt és azt gondolom, jó játékkal tartottuk itthon a két pontot. A sérültek továbbra is hiányoztak, de így mások többet tudtak játszani, ami a későbbiekben biztosan hasznos lesz. Az FTC elleni idegenbeli meccsünkön az első félidő jól sikerült, ötgólos hátrányban voltunk úgy, hogy három-négy százszázalékos helyzetünk kimaradt. A második harminc percben előjöttek a fáradtság jelei, pihentetni kellett az első sorunkat, így alakult ki a nagyobb különbség. Persze nem ezeknek a cserejátékosoknak a nyakába varrjuk ezt a vereséget, ők ezen a szinten még rutintalannak számítanak.”


Leány serdülő I. osztály, Keleti csoport:
Vasas SC-Oxxo Energy Orosházi NKC 21-33
FTC-Vasas SC 37-30

Gálfalvi Áron vezetőedző értékelése: „A serdülő első osztályban két mérkőzést játszottunk, az első mérkőzésen rengeteg helyzetet kihagyva maradtunk alul ellenfelünkkel szemben. Remélem, hogy ezzel az idény leggyengébb játékát is letudtuk. A második mérkőzésen idegenben a Keleti csoport első helyezett csapatához az FTC-hez látogattunk. Esélyesebb ellenfelünk otthonában az első félidő vége előtt még tudtunk két góllal vezetni. Jó játékot mutattunk, lehetett volna szorosabb is az eredmény. Az ifjúsági lll. osztályban egy mérkőzést játszottunk a dorogi csapattal, és fölényes győzelmet arattunk (Vasas SC-Dorog SE 46-11). A serdülő lll. osztályban két mérkőzést játszottunk Balassagyarmaton Balassa SE csapatával illetve hazai pályán az ÓKSI (Óbudai Kézilabda Sportiskola) SE-vel, mindkét meccsen nyertünk. Néhány játékosunk bemutatkozott az ifjúsági élvonalban, illetve az NB ll-es mezőnyben.”


Hirdetések