Jenkei Dániel, 2021.10.30. | Vízilabda

Már az első negyedben eldöntöttük, és meg sem álltunk a 15-5-ös végeredményig Szentesen.

OB I, 5. forduló

Metalcom Szentes-A-Híd VasasPlaket 5-15 (1-6, 1-1, 1-4, 2-4)

Gólszerzőink: Brguljan D. (3), Erdélyi B. (3), Vadovics V. (2), Randjelovics Sz. (2), Mezei T. (2), Szatmári K., Bátori B., Bedő K.


Bár már pénteken bejelentettük Szlobodan Nikics érkezését a vezetőedzői posztra, érthető okokból szombaton még nem ő meccselt Szentesen, hanem Mátéfalvy Csaba, aki ezt a feladatot is kitűnően megoldotta a csapattal közösen, így hibátlanul zárta átmeneti megbizatását.

A mieink nem bízták a véletlenre, hiszen 6-1-re nyerték az első negyedet, ezzel lényegében minden nyitott kérdést lezárva.

A második periódust leszámítva pedig meg is maradt végig a lendület, Brguljanék szépen megosztoztak a gólokon, és mindenki lehetőséget kapott.

A végére ebből egy magabiztos, tízgólos siker kerekedett ki.

Folytatás szerdán a Komjádiban, a Miskolc ellen, immár Nikics irányításával.

 



Mátéfalvy Csaba így beugró vezetőedzőként hibátlan periódust zárt a csapattal, őt kérdeztük a találkozó után:

Erős, markáns kezdést tudtunk produkálni, ezt külön kértem is a fiúktól, hogy ne aludjanak bele az elejébe. Utána is sikerült koncentráltan és összpontosítva végigvinni az egész meccset, sokat tudtam játszatni a fiatalokat is, így elégedetten mehetünk haza. Nyilván vannak még hibáink, kell és fogunk is jobban játszani, de azt hiszem, elkezdtünk kimászni a gödörből. Érdekes tapasztalat volt számomra is ez a három hét, eleinte nagyon nehéz volt, de ahogy játékban és hozzállásban is egyre jobb visszacsatolásokat kaptam a fiúktól, úgy vált minden könnyebbé.


Hirdetések