B.V., 2021.10.21. | Kézilabda

A három hetes bajnoki szünetben csapatunknak volt ideje újra felépítenie a játékát és felkészült következő NB I-es ellenfelére, a Budaörsre. Beállónkat, Faragó Lucát kérdeztük a pénteki találkozó előtt.

„Visszatértünk az alapokhoz, újra elkezdjük nagyon pontossá tenni a játékunkat” így nyilatkozott honlapunknak múlt héten élvonalbeli női kézilabdacsapatunk vezetőedzője, Penszki Gergely. Az NB I-es szezon újoncként egy győzelemmel és három vereséggel indult, az ötödik fordulóban az előző évad másik feljutója, a Budaörs lesz az ellenfél.

Az aktuális rivális sikerekkel tért vissza a legjobbak közé, bravúros győzelmet aratott az MTK Budapest és a Siófok otthonában is, pénteken 18 órától pedig a Fáy utcában, a Sterbinszky-csarnokban vendégszerepel. Vezetőedzőnk hozzátette, ahogyan eddig is alaposan felkészülnek az ellenfélből, és igyekeznek a saját szájuk íze szerint alakítani a játékot.

 

 

Közvetlenül az összecsapás előtt ifjúsági és junior Európa-bajnok beállónkat, Faragó Lucát kérdeztük, aki így nyilatkozott a felkészülésről és a Budaörsről.


Nézd HD minőségben, válts 360p-ről 720p-re!

A 2021/22-es szezonban a hazai mérkőzések csak védettségi igazolvánnyal látogathatók – ez alól a 18 év alatti, felügyelettel érkező nézőink képeznek kivételt.
Jegyárak: NB I felnőtt: 2 000 Ft, diák/nyugdíjas: 1 500 Ft, Vasas-függő: 1000 Ft, Vasas-függő diák/nyugdíjas: 700 Ft

 

A szombati meccsről élő közvetítéssel is készülünk, amely az alábbi linken lesz elérhető 18 órától.


Nézd HD minőségben, válts 360p-ről 720p-re!


Hirdetések