Jenkei Dániel, 2021.10.19. | Vízilabda

Ezúttal is az ifik és a serdülők tudtak nyerni nagy csatában Szegeden.

Országos Ifjúsági Bajnokság, 4. forduló

Szeged-Vasas SC 8-9

Gólszerzőink: Herczeg G. (4), Fazekas D. (2), Orsós R., Hajdú B., Sipos B.
 

Bóbis Máté vezetőedző: - Nem játszottunk jól, de az akaratnak és a szívnek köszönhetően meg tudtuk nyerni a meccset. Voltak olyan hibák, ami miatt szinte végig izgulni kellett, hamarabb is lezárhattuk volna, de a legfőbb cél az volt, hogy ez a fontos három pont meglegyen, és ez végül sikerült. Most van két hetünk, dolgozunk tovább és felkészülünk a Pécs elleni meccsre.


Országos Serdülő Bajnokság, 4. forduló

Szeged-Vasas SC 8-9

Gólszerzőink: Peőcz Á. (3), Kedves B., Básity M., Bebők B., Szűcs L., Tasi D., Ragács B.


Homonnai Dániel vezetőedző: - Érződött a szegedi csapaton, hogy mindenképpen revánsot szeretnének venni a kupadöntő után. Azt kértem, figyeljünk a kezdésre, és sikerült is 3-0-ra elhúznunk, utána viszont a meccs közepén jött egy hullámvölgy. A negyedik negyedben 3:30-al a vége előtt 8-6-ra vezetett az ellenfél, így a legjobbkor jöttek Tasi Dominik és Peőcz Ádám villanásai. Azt hiszem, mutatja a csapat erejét, hogy a döntő pillanatokban higgadtak tudtunk maradni, persze láttuk most is, hogy még bőven van mit csiszolnunk. Mindennel együtt büszke vagyok a fiúkra!


Országos Gyermek Bajnokság, 4. forduló

Szeged-Vasas SC 13-11

Gólszerzőink: Szabó D. (3), Nagy L. (3), Szilaj V. (2), Demény Á. (2), Haupert K.


Kovács Róbert vezetőedző: - Nem sikerült meglepetést okoznunk, ami miatt szomorú vagyok, mert szerintem legalább az egy pontra rászolgáltunk volna. Három góllal vezettünk, de a harmadik negyedben leblokkoltunk, a Szeged pedig kihasználta a hibáinkat. A teljes képhez az is hozzátartozik, hogy sok volt a hiányzónk, és a végjátékban kiütközött a fáradtság. Most van két hetünk edzeni, utána pedig szeretnénk javítani a Pécs ellen.


Hirdetések