Jenkei Dániel, 2021.10.17. | Vízilabda

Szegeden is győzött az A-Híd VasasPlaket, amely így bejutott a Magyar Kupa négyes döntőjébe.

BENU Magyar Kupa, negyeddöntő, visszavágó

Szegedi VE-A-Híd VasasPlaket 8-12 (1-3, 3-2, 4-3, 0-4)

Gólszerzőink: Bátori B. (4), Simon R. (2), Sedlmayer T. (2), Brguljan D., Vadovics V., Randjelovics Sz.

Továbbjutott a Vasas 23-14-es összesítéssel.


Hála a pénteki mérkőzés utolsó negyedének, viszonylagos nyugodtsággal utazhatott az A-Híd VasasPlaket Szegedre, a Magyar Kupa negyeddöntőjének visszavágójára.

Az első negyedben úgy tűnt, folytatódik a jó szériánk, a meccs közepére azonban kicsit "belealudtunk" a támadásokba, így az utolsó felvonás előtt 8-8 állt a táblán.

Ekkor a mieink ismét megrázták magukat, néggyel nyertük ezt a negyedet, így összességében kilenc góllal múltuk felül Kiss Csaba együttesét a két meccs alatt.

Mindez négyes döntőt ér a Magyar Kupában, így egy sorozatban már biztosan éremért játszhat az A-Híd VasasPlaket a 2021/22-es szezonban.
 

Mátéfalvy Csaba így értékelt a találkozó után honlapunknak: - Nem játszottunk jól ma sem, rengeteg helyzet kimaradt, ötmétereseket és ziccereket is hibáztunk, szóval elöl döcögött. Hátul viszont nagyjából tartottuk magunkat. Nyilván benne volt a fejekben az ötgólos előny is, ilyenkor azért nehezebb felpörögni, de a célt elértük, ott vagyunk a négy között. Most maradt öt napunk felkészülni a fontos bajnoki feladatra.



Hirdetések