B.V., 2021.10.04. | Jégkorong

A junior- és ifjúsági csapatunk is az élen áll a kvalifikációban, míg a serdülők szintén fontos sikert arattak az elmúlt héten a korosztályos jégkorongbajnokságban.

Nagyszerűen kezdte a szezont U21-es, azaz junior jégkorongcsapatunk, amely a jelenlegi szakaszban a kiemelt akadémiák nélküli kvalifikációban érdekelt. Jánosi Csaba együttese eddig nyolc mérkőzést tudott le, ebből hatot a rendes játékidőben, egyet hosszabbításban nyert meg. Csupán egyetlen vereség csúszott be, igaz, az éppen az elmúlt héten, Győrben kaptak ki 7-0-ra a fiúk. Utána néhány nappal sikerült visszavágni hazai pályán, és továbbra is az első helyen áll a csapat.

Az elmúlt hét eredményei: Győri ETO HC-Vasas SC 7-0, Vasas SC-Győri ETO HC 3-0

Csak dicséretet érdemel a Nagy László vezette U18-as, vagyis ifjúsági együttesünk, amely a héten két kiemelt állami akadémia csapatával is játszott. Szerdán hazai pályán nagy csatában, büntetők után maradt alul a székesfehérvári Ocskay-akadémiával szemben, a hétvégén viszont bravúros győzelmet aratott Újpesten, és nyolc forduló után továbbra is vezeti a tabellát.

Az elmúlt hét eredményei: Vasas SC-Ifj. Ocskay Gábor JA 3-4 – büntetők után, Újpest JA-Vasas SC 1-3

Az A2-es bajnokságban szereplő U16-os gárdánk eddig mindössze három mérkőzést játszott, a héten az eddigi ötvenszázalékos mérleget sikerült pozitívvá tenni, miután magabiztosan győzték le hazai pályán az FTC, és feljöttek a negyedik helyre Hoffmann Attila tanítványai.

Az elmúlt hét eredménye: Vasas SC-FTC 5-1


Hirdetések