Jenkei Dániel, 2021.10.02. | Vízilabda

Az A-Híd VasasPlaket mind a négy mérkőzését magabiztosan nyerte meg az Eurokupa I. selejtezőkörében.

Eurokupa, I. selejtezőkör

A-Híd VasasPlaket-En Tourcoing 11-7 (2-3, 5-1, 3-1, 1-2)

Gólszerzőink: Vadovics V. (4), Erdélyi B. (2), Sedlmayer T. (2), Bedő K., Simon R., Brguljan D.

Vad Lajos, vezetőedző: - Tegnap bőven este tíz után értünk vissza a szállodába, ma pedig reggel fél nyolckor már reggeli volt, így benne volt a pakliban, hogy az eleje kicsit döcögni fog, de utána összeszedtük magunkat, és sikerült simán hozni a meccset. Ezzel most megvagyunk, megyünk haza, jövő héten pedig három nap alatt fel kell készülnünk a következő selejtezőkörre.


A-Híd VasasPlaket-VK Sabac 9-5 (1-0, 3-2, 3-1, 2-2)

Gólszerzőink: Brguljan D. (3), Bedő K. (2), Erdélyi B., Mezei T., Simon R., Sedlmayer T.

Vad Lajos vezetőedző: - Az ellenfél tizenegy játékossal állt ki, és úgy éreztem, az első negyedben kicsit óvták őket a bírók. Volt körülbelül öt teljesen egyértelmű kiállítás, közte ötméteres is, amit nem adtak meg. De ezen hamar túltettük magunkat és utána sikerült simán nyerni, úgy, hogy mindenki tudott játszani. Holnap még megnyerjük az utolsó meccsünket, aztán szép csendben megyünk haza.

 


 


A-Híd VasasPlaket-Duisburg 16-3 (5-0, 3-1, 4-1, 4-1)

Gólszerzőink: Vadovics V. (3), Randjelovics Sz. (3), Szatmári K. (3), Mezei T. (2), Brguljan D., Erdélyi B., Bátori B., Bedő K., Sedlmayer T.

Vad Lajos, vezetőedző: - Jó volt alapvetően, de megint egy csomó helyzet kimaradt, pedig szépen kidolgoztuk a lehetőségeket. Sokat voltak vízben a fiatalok, Mizsei Marci kifejezetten jól védett. Persze nem borulunk le magunk előtt, mert ez az alap, hogy magabiztosan nyerjük ezeket a meccseket. Este a szerb csapatot is komolyan vesszük, és próbáljuk őket minél több hibára kényszeríteni.


UZSC Utrecht-A-Híd VasasPlaket 7-14 (2-3, 1-4, 2-4, 2-3)

Gólszerzőink: Vadovics V. (2), Mezei T. (2), Szatmári K. (2), Bátori B. (2), Bedő K. (2), Sedlmayer T., Erdélyi B., Randjelovics Sz., Brguljan D.

Vad Lajos vezetőedző értékelése: - Az első másfél negyeddel abszolút nem voltam elégedett, támadásban nagyon gyengén teljesítettünk, sokat dadogott a labda. Ezt nem engedhetjük meg magunknak, mert ilyenkor könnyen vérszemet kaphat az ellenfél.  Erre most nem került sor, mert azért nagy különbség volt a két csapat között tudásban, így a győzelmünk nem forgott veszélyben egy pillanataig sem. Holnap is szeretnénk természetesen mindkét meccset magabiztosan megnyerni.

 

A selejtezőcsoport további eredményei:

Utrecht-Tourcoing 9-8
Sabac-Tourcoing 6-6
Duisburg-Sabac 11-13
Utrecht-Sabac 8-8
Tourcoing-Duisburg 13-11

 

A csoport végeredménye:

1. A-Híd VasasPlaket

2. Sabac

3. Utrecht

4. Tourcoing 

5. Duisburg


Hirdetések