B.V., 2021.09.30. | Kézilabda

Péntek este a Szombathelyi KKA vendégeként lép pályára női kézilabdacsapatunk az NB I negyedik fordulójában. A találkozó előtt az előző évadban még a vasiakat erősítő Marija Agbabát kérdeztük.

Fontos állomás előtt áll a lassan már egy hónapja az NB I-ben szereplő női kézilabdacsapatunk, amely pénteken 19 órától a közvetlen riválisok egyikével, a Szombathelyi KKA együttesével találkozik a Haladás Sportkomplexumban.

A mieink eddig egy győzelemmel és két vereséggel állnak, míg a szombathelyiek egyelőre nyeretlen a mostani szezonban. Az összecsapás előtt az előző évadban még az SZKKA-t erősítő szerb jobbátlövőnket, Marija Agbabát kérdeztük.

„Nagyon fontos számunkra a következő mérkőzés, megvan rá az esélyünk, hogy legyőzzük a Szombathelyt, de ehhez sokkal jobban kell teljesítenünk, mint az előző mérkőzésen, főleg védekezésben. Egész héten nagyon keményen dolgoztunk, és alaposan felkészültünk az ellenfélből, az előző szezonban ott játszottam, ezért kicsit tudom, hogyan működnek. Úgy gondolom, jó úton járunk ahhoz, hogy sikeresek legyünk, természetesen győzelmet remélünk, hiszen ezért dolgozunk.”


Nézd HD minőségben, válts 360p-ről 720p-re!

A jegyvásárlásról és a belépés feltételeiről ITT lehet tájékozódni.


Hirdetések