Jenkei Dániel, 2021.09.17. | Vízilabda

Az első két negyedben még akadozott a játék, utána viszont óriásit robbantott az A-Híd VasasPlaket, amely így végül 13-4-re nyert a Magyar Kupában a Honvéd ellen idegenben. Szombaton jöhet a visszavágó a Komjádiban.

Magyar Kupa, nyolcaddöntő, I. mérkőzés

Honvéd-A-Híd VasasPlaket 4-13 (2-3, 1-1, 0-5, 1-4)

Gólszerzőink: Erdélyi B. (5), Randjelovics Sz. (3), Szatmári K. (2), Bátori B., Zerinváry L., Sedlmayer T.


Volt miért törlesztenünk, hiszen a tavalyi szezonban alulmaradt az A-Híd VasasPlaket a Kőér utcában.

Igaz, hogy az bajnoki volt, ez pedig most Magyar Kupa, és csak a párharc első meccse, de nem titkolt cél volt a magabiztos előnyszerzés a szombati visszavágóra.

Ennek érdekében az első negyedben Erdélyi Balázs vette magára a góllövő-szerepet, aztán a másodikban jött egy erős megtorpanás támadásban, így “csak” 4-3-as Vasas-vezetés állt a táblán a nagyszünetben.

Hogy aztán a harmadikban robbantsunk!

Folytatódott az Erdélyi-show, a 0-5-ös részeredményhez pedig nem kell sokat hozzáfűzni, ahogy ahhoz sem, hogy összesen egy gólt kaptunk a második félidőben.

Elöl Erdélyi ötig jutott, de láttunk óriási Szatmári bombát, vagy finom Sedlmayer-ejtést is. Hátul pedig Brguljan szerelt le közben mindenkit, aki szembejött. Ha pedig nem, akkor Mitrovics védett.

A vége kilencgólos Vasas-siker (4-13), így nyugodt visszavágóra készülhetünk szombaton a Komjádiban.Nézd HD minőségben, válts 360p-ről 720p-re!


Hirdetések