Jenkei Dániel, 2021.07.02. | Vízilabda

Edzésben az A-Híd VasasPlaket, igaz egyelőre csak nyolc fővel, de ennek örömteli okai vannak, hiszen a keretünk másik fele a tokiói olimpiára készül.

A rekordhosszú szezon után viszonylag hosszú pihenőt kaptak Vad Lajostól az A-Híd VasasPlaket játékosai, ami persze azért nem hozott teljes leállást.

Június utolsó napjaiban azonban már újra edzésre jelentkeztek a csapat tagjai, köztük az újak is: Sedlmayer Tamás, Simon Roland, Zerinváry Lóránd és Mizsei Márton.

Ők így négyen ki is teszik a Komjádiban készülő keret felét, hiszen egyelőre nyolc játékossal edzünk.

Ennek egyszerű oka van: Mezei Tamás és Erdélyi Balázs a magyar, Szava Randjelovics és Braniszlav Mitrovics a szerb, míg Drasko Brguljan a montenegrói keret tagjaként készül a tokiói olimpiára.

Ebből kifolyólag csak augusztus legvégén, Martfűn lesz teljes a társaság, addig is az első hetekben elsősorban Fridvalszki Marcell vette kezelésbe a játékosainkat a konditeremben, emellett pedig rávezető úszások szerepelnek a programban.

A csapat a következő heteket végig ismerős környezetben, a Komjádi-uszodában tölti. Mi pedig az egyik első gyakorlás közben beszélgettünk Vad Lajossal és Bedő Krisztiánnal.


Nézd HD minőségben, válts 360p-ről 720p-re!


Nézd HD minőségben, válts 360p-ről 720p-re!


Hirdetések