B.V., 2021.02.24. | Jégkorong

A hajrában három gólt lőtt, és győzött a Titánok otthonában az Opten Vasas HC együttese, ezzel pedig kiharcolta a rájátszást a jégkorong Erste Ligában.

Jégkorong Erste Liga

Titánok-Opten Vasas HC 2-5 (0-2, 2-0, 0-3)
Gólszerzőink: Révész M. 2, Kováts M., Turbucz M., Schmál K.


„Nem egy pontot szeretnénk, hanem hármat, de még inkább hatot!” – nyilatkozta az Opten Vasas HC csatára, Schmál Kristóf a Titánok elleni idegenbeli, utolsó előtti alapszakasz-mérkőzés kapcsán a jégkorong Erste Ligában. S valóban, egy pontra, azaz hosszabbításos verségre nem lehet és nem érdemes játszani.

A fiúk ennek megfelelően kezdték a szerdai rangadót, a múlt szombati összecsapáshoz hasonlóan Révész Marcell talált be először, ezúttal már a hetedik percben, majd még az első harmadban Kováts Máté duplázta meg az előnyt (0-2).

 


Révész Marcell két gólt lőtt Győrben a Titánoknak, miközben az Opten Vasas HC kiharcolta a rájátszásba kerülést

 

A Titánok gárdája azonban nem adta fel, a második felvonás egyértelműen az övék volt, Császár és Balogh révén ki is egyenlítettek (2-2). A záró etapban a tizenöt perces gólmentes szakasz után Révész második gólja biztosította be a rájátszást érő nyolcadik helyezést, nem sokkal később Turbucz Martin a mérkőzést is eldöntötte, a végén pedig Schmál tette fel az i-re a pontot (2-5).

A győri siker után a pénteki, Titánok elleni hazai mérkőzést már biztos résztvevőként várhatja Ladányi Balázs együttese, a találkozó 18:40-kor kezdődik a Vasas Jégcentrumban.


Hirdetések