B.V., 2021.01.23. | Jégkorong

Bödök Bence négy gólt lőtt, az Opten Vasas HC pedig 7-2-re győzött a közvetlen rivális Dunaújvárosi Acélbikák otthonában a jégkorong Erste Ligában.  

Jégkorong Erste Liga 

Dunaújvárosi Acélbikák-Vasas SC 2-7 (0-1, 2-2, 0-4) 
Gólszerzőink: Bödök B. 4, Bukor R., Schmál K., Turbucz M. 


Kulcsfontosságú idegenbeli mérkőzésre készült a jégkorong Erste Ligában a nyolcadik, még rájátszást érő pozícióra hajtó Opten Vasas HC együttese, amely az egyik közvetlen riválisához, a Dunaújvárosi Acélbikák gárdájához látogatott.  

A találkozó ragyogóan indult, Bödök Bence már a harmadik percben megszerezte az első harmad egyetlen gólját (0-1). Majd a második felvonás is hasonlóan, azzal a különbséggel, hogy Bödök már huszonhárom másodperc után betalált. Nem tört meg viszont a Dunaújváros, Kovács és Mazurek találatával kiegyenlített, ám mire kicsit fellélegezhettek volna, Bukor Rajmund már meg is szerezte a harmadik Vasas-gólt (2-3).  

 

 

A harmadik etap sokkal nyugodtabb játékot hozott, s ez kedvezett Ladányi Balázs együttesének, az pedig pláne, hogy Schmál Kristóf góljának hála ismét sikerült elhúzni két góllal. A hajrában pedig két percen belül három ütést is bevittek a mieink: kétszer az összesen négy gólt szerzett Bödök, egyszer pedig Turbucz Martin volt eredményes.  

A nagyszerű siker után a jövő héten négymeccses erdélyi túrára indul az Opten Vasas HC, először szerdán 17:30-tól a Csíkszereda otthonában lép jégre.  


Hirdetések