B.V., 2021.01.21. | Kézilabda

Az NB I-es Motherson Mosonmagyaróvár női kézilabdacsapata érkezik pénteken a Sterbinszky-csarnokba a Magyar Kupa harmadik fordulójában; a találkozó előtt játékosunkat, Cifra Anitát kérdeztük. 

Legutóbb október végén szerepelt női kézilabdacsapatunk a Tippmix Magyar Kupában, akkor a szintén NB I/B-s Pénzügyőr alakulatát győzte le idegenben 32-27-re. Pénteken következik a harmadik fordulós összecsapás az élvonalbeli Mosonmagyaróvár ellen. Csapatunk múlt héten Mátraházán edzőtáborozott, kemény erőnléti munkát végzett, így egyelőre nem várható, hogy csúcsformában játsszon. 

“Úgy érzem, a múlt hét nagyon jól sikerült, amit terveztek munkát, azt maximálisan el is tudtuk végezni - mondta csapatunk beállója, Cifra Anita. - Természetesen akkor még az erőfejlesztésen és az állóképességen volt a hangsúly, a héten ebből már egy kicsit visszavettünk, de nyilván még nem a következő kupa-, illetve ligakupameccsre kell topformába lendülnünk, hanem a februári, tavaszi bajnoki nyitányra.” 

 

 

Ellenfelünk kitűnően szerepelt az őszi szezonban, hét győzelmet aratott és egy vereséget szenvedett az NB I-ben, s ezzel a tabella ötödik helyén áll.  

“Pénteken nagyon erős ellenfelet fogadunk, egy osztállyal feljebb szerepelnek nálunk és még az NB I-ben is előkelő helyen állnak. Jól összerakott csapat, jó játékosokból áll, nem lesz könnyű dolgunk, de mindent elkövetünk, hogy megnehezítsük a dolgukat és meg kelljen szenvedniük minden gólért. Számunkra az a cél, hogy ahhoz képest, ahol most tartunk a felkészülésben, kihozzuk magunkból a legjobbat.”   

A találkozó pénteken 17.15-kor kezdődik a Sterbinszky Amália Kézilabdacsarnokban. A mérkőzés természetesen zárt kapus, de Youtube-csatronánkon élőben közvetítjük. A sajtó munkatársainak jelentkezését a sajto@vasassc.hu címen várjuk, az előzetes regisztráció minden esetben kötelező! 

Vasas SC - Mosonmagyaróvár SC, női kézilabda Magyar Kupa - 3. forduló - YouTube


Hirdetések