Jenkei Dániel, 2021.01.19. | Vízilabda

Az ifiknek nem sikerült szorossá tenniük az év első bajnokiját a bombaerős KSI ellen, a serdülő és a gyermekcsapat viszont remek helytállást tanúsított.

Országos Ifjúsági Bajnokság, 13. forduló

KSI SE-Vasas SC 16-6  (6-1, 2-1, 5-2, 3-2)

Gólszerzőink: Sipos Balázs (2), Magyar Bence, Szeibert Barnabás, Mókus Bálint, Tasi Dominik

Plézer János, vezetőedző: - Tisztában vagyunk a realitásokkal, és hogy a KSI az OB I-es rutinja miatt más szintet képvisel, de ezzel együtt kicsit szorosabb mérkőzést vártam. Továbbra is az a célunk, hogy a jelenlegi 4-5. helyünket őrizni tudjuk a bajnokságban.


Országos Serdülő Bajnokság, 13. forduló

KSI SE-Vasas SC 9-8 (2-1, 2-3, 1-2, 4-2)

Gólszerzőink: Herczeg Gergő (4), Kedves Benedek (2), Szűcs Lajos Levente, Ragács Benedek

Homonnai Dániel, vezetőedző: - Furcsa ezt mondani, de ez egy győzelemmel felérő vereség volt számunkra. Büszke vagyok a csapatomra, végig rendkívül fegyelmezetten és tudatosan játszottak. Ez a KSI abszolút bajnokaspiráns, minden meccsüket megnyerték eddig, mi tudtunk hozzájuk most a leginkább közel kerülni. Az ilyen meccsekért érdemes dolgozni, sokat tanultunk belőle mindannyian. Nyilván azért maradt némi hiányérzet is, hiszen az utolsó negyedben kettővel vezettünk, ha egy kicsit rutinosabbá válunk, akkor az ilyen végjátékot is meg tudjuk majd oldani. A rájátszásban pedig igyekszünk visszavágni.


Országos Gyermek Bajnokság, 13. forduló

KSI SE-Vasas SC 14-12 (ötméteresek után) (1-4, 4-1, 3-2, 3-3, 4-2)

Gólszerzőink: Vadas Dániel (3), Tóth Martin Zétény (2), Básity Milán (2), Kovács Bence (2), Pleva János, Bebők Bence, Haupert Gergő

Kovács Róbert, vezetőedző: - Abszolút elégedett vagyok, főleg azért, mert kőkemény alapozó edzésekből érkeztünk meg ebbe a meccsbe. Az egy pontért nagyon megdolgoztunk és meg is érdemeltük, a KSI-nek pedig ahhoz gratulálok, hogy végül büntetőkkel jobbnak bizonyultak. Azt kértem a srácoktól, hogy essenek neki az ellenfélnek, ez sikerült, ami megalapozta a későbbieket. Úgy érzem, jó úton járunk, de még rengeteg munka vár ránk a szezon végéig.

 

 


Hirdetések