Jenkei Dániel, 2021.01.22. | Klub

Március 16-án 110 éves lesz a Vasas Sport Club, mi pedig szeretnénk méltó módon megemlékezni a kerek évfordulóról. A korlátozások miatt ez természetesen csak az online térben lehetséges, és van is egy ötletünk, amihez nagyon szeretnénk, ha a Vasas család minél több tagja csatlakozna! 

Ehhez a következőket kell tenned:
- Készüljön rólad/rólatok egy kisvideó, amiben elfújsz/elfújtok egy gyertyát! (Fontos, hogy egy videóban csak egy gyertyát fújjatok el!)
- Fontos az is, hogy jól látszódjatok Ti is, miközben akár egyedül, akár csoportosan fújjátok el az egy gyertyát.
- Viseljetek a videón valamilyen vasasos ruházatot (mez, melegítő, póló, sapka, sál, stb.), vagy a piros-kék színek domináljanak az öltözetetekben!
- A videó fektetett téglalap formátumban készüljön, és törekedjetek a lehető legjobb minőségre (A videó hangját nem fogjuk használni, csak a vizuális részét.)

Ha elkészültél:
- Küldd el a videót legkésőbb január 31-ig a vasas110@vasassc.hu e-mail címre (ha túl nagy a fájl, használj fájlküldő programot!)
- A gdpr-szabályok miatt olvasd el ezt a nyilatkozatot, hiszen szükséges a hozzájárulásod, hogy a projekthez kapcsolódóan a Vasas felületein publikáljuk majd a Te videódat is! (Csak azokat a videókat tudjuk felhasználni, amelyek megfelelnek a fenti kritériumoknak, emellett a kreatív megvalósítás is szempont a felhasználás kapcsán.)
 
 
Mi már nagyon várjuk március 16-át, és hogy ezzel a kezdeményezéssel is megmutassuk a Vasas család sokszínűségét és összetartozását! Hajrá, Vasas!
 
 

 

Hirdetések