Jenkei Dániel, 2020.11.24. | Vízilabda

Jelen körülmények között igencsak kiélezett csatára van kilátás a Miskolc ellen a szerdai OB I-es mérkőzésen. Három videóinterjúval is jövünk beharangozónkban!

Amióta újra elérte a koronavírus az A-Híd VasasPlaket csapatát, két sima vereséget szenvedtünk a bajnokság két élcsapata ellen a Népligetben és Szolnokon.

Szerdán 18.45-kor (ez az új és végleges időpont) a Miskolc érkezik a Komjádiba, az idei erőviszonyok alapján normál esetben ez kötelező feladat lenne a mieink számára, ám a jelenlegi helyzetben szoros összecsapásra van kilátás. A nyári, 23-9-es Magyar Kupában aratott Vasas-győzelemnél legalábbis mindenképpen...

A mieinknél óvatosan, szoros orvosi kontroll alatt elkezdték a visszatérést a már negatív koronavírus-tesztet produkáló hiányzók, sőt, még az is elképzelhető, hogy van, akit közülük rövid időre már viszontlátunk a vízben is szerdán.


Nézd HD minőségben, válts 360p-ről 720p-re!


Nézd HD minőségben, válts 360p-ről 720p-re!

 

A Vad Lajost továbbra is helyettesítő Bóbis Máté a következőket mondta el a Miskolc-meccs előtt:

Úgy érzem, a körülményekhez képest maximálisan felkészültünk, és egyértelműen a három pont megszerzése lesz a csapat célja. Folyamatos kapcsolatban állok Vad Lajossal, megvan az elképzelésünk, hogy hogyan fogunk tudni győzelmet aratni.

Szatmári Kristóf a volt csapata ellen kétszer volt eredményes Szolnokon, beharangozó videónkban ő elsősorban a jó kezdést és védekezést emelte ki kulcstényezőként a szerdai meccs kapcsán.


Nézd HD minőségben, válts 360p-ről 720p-re!

 

A szerdán 18.45-kor kezdődő A-Híd VasasPlaket-Miskolc találkozó zártkapus, de szokás szerint élő streammel jelentkezünk a Komjádiból a Vasas SC Facebook-oldalán.

A sajtó munkatársai pedig a sajto@vasassc.hu címen regisztrálhatnak a találkozóra.


Hirdetések