B.V., 2020.10.23. | Kézilabda

Szombat délután a PC Trade SZNKE együttesét fogadja női kézilabdacsapatunk az NB I/B hatodik fordulójában. A találkozó előtt beállósunkat, Ács Biankát kérdeztük.

Két hét után játszik újra bajnoki mérkőzést az NB I/B-ben szereplő női kézilabdacsapatunk, miután a legutóbbi, Hajdúnánás elleni összecsapás elmaradt. Ezúttal a PC Trade SZNKE együttese érkezik a Sterbinszky-csarnokba. A szegediek az eddig lejátszott négy meccsükön két győzelmet és két vereséget könyvelhettek el, így a hatodik helyen állnak a Keleti csoport tabelláján.

A szombati összecsapás előtt eddig százszázalékos együttesünk beállósát, Ács Biankát kérdeztük.

„Ugyanúgy készültünk a Szegedre is, mint az összes többi mérkőzésre, csak a soron következő feladatra koncentrálunk. A védekezés lesz megint a legfontosabb, az elmúlt meccseken jól működött, remélem, át tudjuk menteni azt a formánkat szombatra is. A beállósjátékukra oda kell majd figyelnünk, mert fürge játékosaik vannak ezen a poszton. Örülök, hogy eddig az összes meccsünket megnyertük, bízom a hasonló folytatásban.”

 

 

A lányokra sűrű program vár a közeljövőben: a szombati bajnoki után kedden a Pénzügyőr otthonában lépnek pályára a Magyar-kupa második fordulójában, pénteken pedig a Tempo KSE együttesét fogadják a Ligakupában. De most természetesen a szombati, Szeged elleni párharc az első, kezdés 17 órakor a Sterbinszky Amália Kézilabdacsarnokban.

A mérkőzés zárt kapus, de Youtube-csatornánkon élőben közvetítjük. A sajtó munkatársainak jelentkezését a sajto@vasassc.hu címen várjuk, az előzetes regisztráció minden esetben kötelező!


Hirdetések