B.V., 2020.10.20. | Kézilabda

Az ifjúsági és a serdülő kézilabda-bajnokságban is negyven gólig jutott csapatunk. A nagyobbak továbbra is az élmezőnybe tartoznak a Nyugati csoportban, míg a kicsik az első győzelmüket aratták az idényben.

Az ifjúságiak öt találkozó után a 4., a serdülők hat meccset követően a 13. helyen állnak a Nyugati csoportban.

 

Ifjúsági I. osztály, Nyugati csoport, 6. forduló

VASAS SC-NEKA II 41-30 (23-17)
VASAS SC: Demjén (kapus), Sándor 1, Tordy 1, Nemes 1, Pasqualetti 6, Leitner, Sárkány 1, Soltész 4, Bréda L. 9, Bréda A. 1, Bréda B. 2, Házi 10, Őz 5. Edző: Géber Zsolt
Hétméteresek: 5/3, ill. 6/5
Kiállítások: 6, ill. 6 perc

Géber Zsolt vezetőedző: „Nagyon elégedett voltam a csapat teljesítményével. Készültünk a kis NEKA elleni meccsre is, mert a nyári edzőmeccsünkön alapos zakót kaptunk tőlük. A balatonbogláriak esetében sosem lehet tudni, hogy pontosan milyen sorral érkeznek, ezért azt sem tudtam pontosan, mire számíthatunk. Mi szerencsére a legerősebb összeállításunkban szerepeltünk. Segített a meccs előtti videózás, akadtak persze hibáink, de a hozzáállásunk dicséretes volt. Összességében rendben van eddig a teljesítményünk a bajnokságban, maximálisan elégedett akkor lennék, ha a győrieket jobban megszorongattuk volna, esetleg pontot, pontokat szereztünk volna ellenük.

 

Serdülő I. osztály, Nyugati csoport, 6. forduló

VASAS SC-KSA BUDAPEST 41-23 (21-8)
VASAS SC: Demjén, Pap (kapusok), Manhertz 1, Kalmár, Legéndi L. 1, Leinter 10, Sárkány 7, Legéndi K. 4, Finta 4, Tóth, Erdélyi 2, Szájer 5, Bíró 4, Angyal, Péter, Hepp 3. Edző: Gálfalvi Áron
Hétméteresek: 4/4, ill. 3/2
Kiállítások: 4, ill. 10 perc

Gálfalvi Áron vezetőedző: „Javában zajlik a bajnokság, a mérkőzéseket a szülők nagy bánatára zárt kapuk mögött rendezik meg. A csapat folyamatos, javuló teljesítményt nyújt, örömteli, hogy a serdülőkorú kapusaink sikeresen mutatkoztak be az ifjúsági és felnőtt NB II-es mezőnyben is. Folyamatosan fogadjuk próbajátékra a korosztályos csapatainkba jelentkező fiatalokat.”


Hirdetések