B.V., 2020.10.19. | Jégkorong

Az MJSZ-protokollnak megfelelően az Opten Vasas HC teljes keretét, valamint a stáb és a támogató személyzet tagjait is tesztelték koronavírusra az elmúlt napokban; számos pozitív eredmény született.

Múlt héten csütörtökön ütötte fel a fejét az Opten Vasas HC csapatánál a koronavírus-járvány, akkor annyi derült ki, hogy az UTE elleni bajnoki elmarad. A hétfői tesztelés során pedig további pozitív eredmények születtek. Minden érintett játékos és stábtag otthoni karanténban van, kórházi ápolásra senki sem szorul és súlyosabb tüneteket sem produkálnak.

A pozitív minták száma alapján az Opten Vasas HC nem tud kiállni az Erste Liga következő játéknapjain, erről a klubvezetés értesítette is a szövetséget, amelytől várja az állásfoglalást a program átalakításáról.

„A karanténidőszak lejártát követően ismét tesztelik a csapatot, majd a negatív teszteredmények után kardiológiai vizsgálat dönt arról, mikor léphetnek jégre a fiúk ismét. Követjük az egészségügyi és szakmai protokollt” – mondta Ladányi Balázs vezetőedző a Vasas HC hivatalos honlapjának.

 


Hirdetések