Jenkei Dániel, 2020.10.16. | Vízilabda

Az A-Híd VasasPlaket szombaton 19 órától Újbudán száll vízbe az OSC ellen. Nagy rangadó jön, de vezetőedzőnk szerint még nem most kell ebből a párosításból presztízst csinálni.

Több szempontból is pikáns találkozó lesz a szombati OSC-Vasas, az újbudaiak korábbi főszponzora, az A-Híd ugyanis immár a Vasas neve mellett szerepel, és Vad Lajos edző mellett Braniszlav Mitrovics, Szava Randjelovics és Drasko Brguljan is ellenfélként tér vissza a Kondorosi útra.

A vasasos érintettek mégis azt mondják, egyelőre nem kell nagy feneket keríteni az összecsapásnak, hiszen a bajnokság elején járunk, ráadásul igencsak speciális a helyzet a járvány miatt.

A Varga Dániel által edzett ellenfelünk például csak a közelmúltban kezdte meg bajnoki szereplését, miután a csapat jelentős része átesett a koronavíruson.

A rangadó titulus ettől még dukál, és ehhez a körítés is méltó lehet, hiszen a Nyéki Imre uszodában nézők előtt szállnak vízbe a csapatok.  Jegyek a helyszínen kaphatóak, és 14 éves kor felett egységesen 1000 Ft-ba kerülnek.

Természetesen a korábbi OSC-sekkel beszélgettünk csapatunk csütörtöki edzése után, Vad Lajos vezetőedző mellett Braniszlav Mitrovics osztotta meg velünk várakozásait.


Nézd HD minőségben, válts 360p-ről 720p-re!


Hirdetések