B.V., 2020.10.09. | Kézilabda

Harmadik bajnoki mérkőzésére hangol női kézilabdacsapatunk az NB I/B mostani idényében. Az eddigi legnehezebb összecsapás várható a Kispest ellen. Balátlövőnket, Speth Evelint kérdeztük.

Hosszú szünet után játszik újra tétmeccset az NB I/B Keleti csoportjában szereplő női kézilabdacsapatunk. Ennek oka, hogy a Göd elleni idegenbeli bajnokinkat elhalasztották – nemrégiben érkezett a szomorú hír, miszerint a jövő hét végi Hajdúnánás elleni idegenbeli találkozó a hazaiak kérésére szintén elmarad – utána pedig a „válogatott hét” következett. A szakmai stáb az elmúlt időszakban mindent megtett, hogy a játékosok ne zökkenjenek ki a ritmusból. Balátlövőnk, Speth Evelin úgy látja, ez nem is sikerült rosszul.

„Nem mondanám, hogy jót tett nekünk ez nem várt kéthetes pihenő, de azért próbáltuk hasznosan eltölteni. Az első hét inkább a fizikai munkáról szólt, az elmúlt napokban pedig már a technikai dolgokra és a következő ellenfélre koncentráltunk. Nagyon boldog vagyok, hogy eddig az összes meccsünket megnyertük, ezt szeretnénk folytatni szombaton is. Saját teljesítményemmel még nem vagyok teljesen megelégedve, de úgy gondolom ebben az is benne van, hogy a nyáron érkeztem. Idővel minden csak jobb és jobb lesz.”

 

 

A várakozások alapján a szezon eddigi legnehezebb ellenfele látogat a Fáy utcába, a Sterbinszky Amália Kézilabdacsarnokba. Így készültek a lányok is a szombati meccsre.

„Erős riválisra számítunk, biztosan nem fogják könnyen adni a két pontot. Mégis úgy gondolom, hogy sikerült jól felkészülnünk rájuk, és ha végre tudjuk hajtani a pályán is a korábban megbeszélteket, akkor nem lehet gond.”

Tehát szombaton 17 órakor kezdünk a Kispest NKK-Vajk együttese ellen. A találkozó zárt kapus, de Youtube-csatornánkon élőben közvetítjük. A sajtó munkatársainak jelentkezését a sajto@vasassc.hu címen várjuk, az előzetes regisztráció minden esetben kötelező!


Hirdetések