Jenkei Dániel, 2020.09.21. | Vízilabda

Mindhárom kiemelt korosztályos csapatunk vereséget szenvedett a Pécs gárdájától a Komjádiban a bajnokság harmadik fordulójában.

Országos Ifjúsági Bajnokság

Vasas SC-PSN Zrt. Sportiskola 6-8 (2-1, 3-2, 1-4, 0-1)

Gólszerzőink: Szeibert Barnabás (2), Fótos Tamás (2), Hlogyik Szabolcs, Dávid Zoltán

Plézer János, vezetőedző:  - Rendkívül fájdalmas volt ez a vasárnapi nap számunkra. Roppant kellemetlen az eredmény és a mutatott játék is. Nem tudom, ki mit tanult ebből a mérkőzésből, de én három dolgot: munka, alázat, szerénység.


Országos Serdülő Bajnokság

Vasas SC-PSN Zrt. Sportiskola 15-17 (3-4, 4-2, 3-2, 3-5 / 2-4) (ötméteresek után)

Gólszerzőink: Herczeg Gergő (3), Peőcz Ádám (3), Ragács Benedek (3), Árvai Erik (2), Kedves Benedek (2), Szűcs Lajos Levenete, Tóth Martin

Homonnai Dániel, vezetőedző: - Csalódott vagyok, mert ez a meccs három negyeden át nekünk állt. Uraltuk a játékot, domináltunk, aztán valami történt a negyedik negyedre, amit majd részletesen ki kell elemeznünk. A végén még nekünk kellett izgulnunk az egyenlítéséért, ami végül az utolsó másodpercben sikerült. A büntetőkkel már nem foglalkoznék, az mindig lutri, inkább az előtte lévő dolgokra kell majd visszatérnünk.


Országos Gyermek Bajnokság

Vasas SC-PSN Zrt. Sportiskola 11-15 (2-2, 2-5, 4-5, 3-3)

Gólszerzőink: Tóth Martin (5), Keszely Márk, Aggod Péter, Básity Milán, Bebők Bence, Haupert Gergő, Szemler Bogdán Zalán

Kovács Róbert, vezetőedző: - Először is gratulálok a Pécsnek, megérdemelten nyertek, és megmutatták, miért az egyik esélyesei a bajnokságnak. Persze mi szerettünk volna meglepetést okozni, egész héten nagyon jó dolgoztak a srácok, de elsősorban a kihagyott helyzetek miatt nem volt esélyünk borsot törni az ellenfél orra alá. Most van két hetünk, készülünk a Debrecen ellen, ahol kötelező lesz győznünk!


Hirdetések