2020.09.07. | Klub

A családtól érkezett a hír, hogy életének 71. évében, hosszan tartó, súlyos betegség után elhunyt Hoffmann István, a Vasas törzsszurkolója, klubunk örökös tagja.

Rengeteg nagy játékost volt szerencsém látni a Vasasban, a 70-es évek sikerei is felejthetetlenek számomra. Váradyval, Müllerrel, Izsóval, Gassal, a labdát maga mögött pörgető Mészáros Bubuval, vagy éppen Fister Ferivel, akinek a vékony termetéhez képest olyan lövése volt, mint egy lórúgás. Aztán persze Illovszky Rudi bácsi… Szerencsés voltam, mert a magam ura voltam a munkámban, így aztán sokszor ki tudtam menni a délelőtti edzésekre is a Fáy utcába. Rudi bácsi mindig ott volt, sokat beszélgettünk, nagyon szerette a szurkolókat. Vele nem lehetett nem tiszteletteljesen beszélni…Nem volt kérdés, hogy a fiam is jön velem meccsre, de amíg én a régi stadionban az ülőhelyen szurkoltam, ő a túloldalon a dühöngőben buzdította a csapatot fiatalkorában. Aztán jött a VIP-korszak, elsők között vettünk bérletet, no nem a kényelem miatt, hanem, hogy támogassuk a csapatot.” – mondta tavaly decemberben Hoffmann István, amikor a 70. születésnapján beszélgettünk vele,

Hétvégén érkezett a szomorú hír, hogy a Vasas törzsszurkolója, Hoffmann István, aki évtizedek óta VIP-bérletesünk a családjával, hosszú betegség után elhunyt.

Nyugodjon békében, az egész Vasas család nevében őszinte részvétünket kívánjuk a családnak!

 


 

 


Hirdetések