Jenkei Dániel, 2020.08.12. | Jégkorong

Új tulajdonosi struktúrával, de továbbra is Ladányi Balázs vezetőedző irányításával folytatja szereplését az Erste Ligában a fiatal magyar játékosokra építő Vasas HC.

A 2020/2021-es szezont új tulajdonosi struktúrában kezdi meg a Vasas felnőtt jégkorongcsapata, többségi tulajdonosként az Excellent Hungary Financing Fund Zrt. vállal szerepet.

A szakmai munka terén a folytonosság jellemző a csapatra, hiszen a harmadik idényben is Ladányi Balázs lesz a Vasas HC vezetőedzője, aki egyben a csapat kisebbségi tulajdonosa is marad.

A továbbra is a fiatal magyar játékosokra, köztük korosztályos válogatottakra épülő csapat tagjai július 27. óta készülnek együtt a Vasas Jégcentrumban az új szezonra.

A Vasas HC a héten elkezdi az edzőmérkőzések sorát, augusztus 12-én és 13-án a Tüskecsarnokban játszik az U20-as válogatottal, a kettő közül a szerdai a nyilvános találkozó. Augusztus 15-én pedig a Vasas Jégcentrumban zártkapuk mögött találkozik csapatunk a Dunaújvárossal, és tervben van egy DVTK Jegesmedvék elleni felkészülési találkozó is.

A Vasas jégkorong-utánpótlásának teljeskörű menedzselése, valamint a Jégcentrum működtetése továbbra is az anyaegyesület (Vasas SC) hatáskörében marad, ezzel is elősegítve a felnőtt csapat sikeres szereplését.


Hirdetések