Jenkei Dániel, 2020.06.19. | Úszás

A Vasas két úszójával, György Rékával és Kutasi Mátéval beszélgettünk az újrakezdésről.

Ahogy korábban beszámoltunk róla, április legvégén a legjobb magyar úszók különleges óvintézkedések és kontroll mellett a Duna Arénában kezdhették újra az edzéseket. A karantén-edzőtáborban Vasas-részről Dr. Egressy János tanítványai, Szabó-Feltóthy Eszter, Kutasi Máté és Sós Dániel, illetve a Virth Balázs csapatával készülő Horváth Lili vettek részt.

Azóta a szabályok lazultak, így fokozatosan a többi budapesti uszoda is újranyithatott, a sportolók pedig visszatérhettek a megszokott edzéshelyszínekre.  A vasasos versenyzők Dr. Egressy János és Lőrinczi György szakmai felügyelete mellett ezekben a hetekben már az újbudai Tüske-uszodában készülnek. Egyedül Szabó-Feltóthy Eszter jár vissza a Duna Arénába bizonyos edzésekre, hiszen junior világbajnoki negyedik úszónk Hosszú Katinkától kapott megtisztelő felkérést arra, hogy edzőpartnerként segítse a háromszoros olimpiai bajnok felkészülését.

A Tüske-uszodában egy reggeli edzés után az USA-ból átmenetileg hazatérő György Rékával, valamint szakosztályunk országos bajnok mellúszójával, Kutasi Mátéval beszélgettünk. Ők adtak betekintést a vírushelyzet utáni visszaállás folyamatába, és abba is, hogy vannak-e már konkrét célok, amelyek jegyében a napi munka zajlik.


Nézd HD minőségben, válts 360p-ről 720p-re!


Hirdetések