Dobos Sándor, 2020.03.06. | Röplabda

Újabb évvel hosszabbította meg szerződését a Vasas Óbuda 21 éves játékosa, Török Kata, aki így ötödik szezonját kezdi majd csapatunkban.

„Egy évvel ezelőtt egy plusz egyéves szerződésben állapodtunk meg, ami külföldi ajánlat esetén nem lépett volna életbe. Jelenleg azonban úgy érzem, hogy nem állok eléggé készen arra, hogy máshol is kipróbáljam magam. Amikor adott esetben majd elszerződök Magyarországról, úgy szeretnék kimenni, hogy azonnal és maximálisan helyt tudjak állni. Emellett most már jó néhány éve itt vagyok, nagyon jó érzés, hogy az egész vasasos építkezésnek a része lehetek, szeretem a klubot, a csapattársaimat, Kubát, plusz jó motiváció, hogy ha összejön az újabb bajnoki cím, jövőre megint megmérethetjük magunkat a Bajnokok Ligájában”mondta a csapat hivatalos weboldalának Török Kata.

Azt mondja, a tavalyi kupabúcsú nagyon rosszul érintette, de a bajnoki cím, valamint a Bajnokok Ligája szereplés adta nemzetközi tapasztalatszerzés kárpótolta, és hát idén sikerült a Magyar Kupában is bizonyítani.

A vasasvolleyball.hu oldalnak arról is beszélt, miben fejlődött a legtöbbet, mit jelent neki a vezetőedző és egyben a magyar válogatott szövetségi kapitányának szakmai tapasztalata, és persze szó esett a riportban az Extraliga további folytatásáról is.


Fotók: Vasas Attila

„Mivel mindenki legyőzött már mindenkit, nehéz lenne megmondani, ki lenne a legjobb ellenfél az elődöntőben, így nem is foglalkozunk ezzel: aki jön, az ellen kell továbbjutni. Nyilván az idei BL-szereplés elképesztő motiváció, szeretnénk jövőre is ott szerepelni, ehhez azonban először meg kell szereznünk a bajnoki címet. Nagyon szeretek a Vasasban lenni, pestiként itt minden adott számomra, jó eredményeket érünk el, mindig vannak új kihívások, így nagyon nehéz lesz váltanom, ha egyszer rászánom magam, ugyanakkor nagyon szeretném magam kipróbálni külföldön. Meglátjuk, mit hoz a jövő” – fogalmazott Török Kata, a Vasas-szurkolók egyik kedvence.


Hirdetések