Jenkei Dániel, 2020.01.16. | eSport

A Vasas SC eSport továbbra is abszolút várakozásokon felül teljesít a HPCL-Liga II. osztályában. Még hat meccs hátra van, de akár már a most hétvégi dupla találkozó után bajnoki címet és feljutást ünnepelhetnek a mieink.

December elején már írtunk a jó hírről, hogy a Vasas SC eSport a tabella élére ugrott a HPCL-Liga másodosztályában.

Nos, a helyzet az utóbbi fordulókban még szebbé vált, a riválisok nem tudtak kiegyensúlyozottan teljesíteni, így a mieink 16 forduló után 43 ponttal állnak, tízzel megelőzve a második helyezettet.

Mindössze három forduló (hat meccs) van már csak hátra, így aztán óriási lehetőség kapujába kerültek a piros-kék virtuális sportolók, akik a legutóbbi körben a dunaújvárosi DLSZ csapatát tudták két 1-0-ás sikerrel maguk mögött tartani.

- Nagy meccsek voltak, sose tudtuk még legyőzni a Dunaújvárost, igazi mumusnak számítanak, de nagyon fegyelmezett játékkal mind a hat pontot behúztuk végül. Az eddigi 16 meccsen összesen 9 gólt kaptunk, a védelmünk rendkívül összeszokott, és jól működik a kitalált taktikánk. A bajnokság előtt a középmezőny elérését tűztük ki célul, de tényleg evés közben jön meg az étvágy, így most már szeretnénk bajnokok lenni és feljutni. Nagybetűs csapat a mienk, remek a hangulat, képesek lehetünk akár már most vasárnap feltenni az i-re a pontot. – mondta el nekünk Erdős Levente csapatmenedzser, aki egyébként a csapat kapusa is, így aztán fontos szerepe van a kevés kapott gólban.

Most vasárnap a Liga Club eSport csapata lesz a bajnoki ellenfél, akik a másodikak mögöttünk a tabellán, így aztán nagy téttel bíró rangadó elé nézünk.

Két nyert meccs például egészen biztosan azt jelentené, hogy a Vasas SC eSport a hátralévő fordulóktól függetlenül bajnoki címet ünnepelhet. Érdemes lesz tehát vasárnap este figyelemmel követni a történéseket!

 


Hirdetések