Jenkei Dániel, 2020.01.03. | Labdarúgás

A Vasas FC a tulajdonosváltás után új szakmai stábbal kezdte meg a felkészülést január 3-án, az első edzés után ifj. Bene Ferenc vezetőedzővel és segítőjével, Tóth Andrással beszélgettünk.

Mínusz három foknál nem igazán akaródzott feljebb kúszni a hőmérséklet péntek délelőtt a Fáy utcában, amikor is a Vasas FC csapata elkezdte a felkészülést az NB II tavaszi szezonjára.

Új korszak ez minden szempontból, hiszen a foglalkozást már ifj. Bene Ferenc és Tóth András vezényelték a keret tagjainak.

Mindenki ott volt, aki hadrafogható, igaz Murka Benedek még csak futómunkát végzett. Láthattuk azonban Vernes Richárdot és Jova Leventét, az eddigi két új szerzeményt, no meg persze a régieket is.

Nem lehet mondani, hogy tapogatózó jellegű lett volna az első foglalkozás, hiszen összességében két és fél órán át tartott.

Reggel kilenctől az öltözőben tartott eligazítást Bene Ferenc, majd a műfüves sátorban következett egy stabilizációs-mobilizációs jellegű rávezetés, hogy aztán a kinti edzőpályán mintegy kilencven perc erejéig a labda is előkerüljön.

A tréning után a VasasTV kamerája elé állt Bene Ferenc és Tóth András, akik már most összeszokott párosnak tűnnek.


Nézd HD minőségben, válts 360p-ről 720p-re!


Hirdetések