Dobos Sándor, 2019.11.05. | Klub

Edzőknek, testnevelőknek és szülőknek egyaránt hasznos lehet az a szakmai konferencia, amelyet immár kilencedik alkalommal rendeznek meg.

Ezúttal november 28-án, a Lurdy Ház Rendezvényközpontjában várják az érdeklődőket az Egy nap az utánpótlásért konferenciára, amelyet a Magyar Edzők Társasága szakmai együttműködésével, a Decathlon támogatásával, az Utanpotlassport.hu szervezésében rendeznek meg.

Sikeres, telt házas esemény volt korábban is a szakmai nap, most is erre lehet számítani, ráadásul a konferencia ismét a Magyar Edzők Társaság által ajánlott program a kiemelt edzők kreditrendszerű továbbképzésében.

Helyszín: Lurdy Ház Rendezvényközpont, 6-os terem (1097 Budapest, Könyves Kálmán körút 12-14.)
Időpont: november 28.

A konferencia helyszínén kedvezményesen megvásárolható az Így lettünk bajnokok című könyv, amelyben többek között Szilágyi Áron, Szász-Kovács Emese és Sastin Marianna életútjáról is megtudhatunk érdekességeket.

A kötet – mely a konferencia fő témáját jelenti – a jelen hazai klasszisainak gyermek- és fiatalkorát feldolgozó olvasmány, amelyben a tizenéves sportolók felnőtté válásig terjedő időszakáról, a mindennapokról, a sikerek és a kudarcok kezeléséről, az edző-tanítvány viszony fontosságáról, az iskola szerepéről lehet sok mindent megtudni.

A konferencia fővédnöke dr. Szabó Tünde sportért felelős államtitkár, a részvételi díj 15 000 forint, amely magában foglalja az előadásokon való részvételt, az ebédet, az üdítőt, a kávét és az értékes ajándékcsomagot.

A részletes programot, a részvételi feltételeket ezen a linken lehet elérni, jelentkezni is itt lehet.

A konferencia előadói:
Ballai Attila, Bruckner Gábor, Gy. Szabó Csilla, Török László
– az Így lettünk bajnokok című könyv szerzői
Köpf Károly, a Magyar Edzők Társasága titkára
Kammerer Zoltán olimpiai bajnok kajakos és Marosi Ádám olimpiai ezüstérmes, világbajnok öttusázó
Földesiné dr. Szabó Gyöngyi szociológus, a Testnevelési Egyetem professor emeritusa
Vajda Zsuzsanna, a budapesti Kölcsey Ferenc Gimnázium testnevelés-munkaközösségének vezető tanára
Gergely István olimpiai bajnok vízilabdázó, a Budapesti Honvéd SE elnöke
Ungvári Miklós olimpiai ezüstérmes, Európa-bajnok cselgáncsozó és edzője, Bíró Tamás
Szabó Szabina, az olimpiai bajnok rövid pályás gyorskorcsolyázó, Liu Shaolin Sándor és Liu Shaoang édesanyja, Babos Csaba, a párosvilágbajnok teniszező, Babos Tímea édesapja és Rasovszky Zita, a világbajnok nyílt vízi úszó, Rasovszky Kristóf édesanyja
Dr. Lénárt Ágota egyetemi docens, a Testnevelési Egyetem Pszichológiai és Sportpszichológiai Tanszékének vezetője

Hirdetések