Jenkei Dániel, 2019.09.06. | Vízilabda

Erős csapat után erős csapat ellen folytatódik a VasasPlaket számára az OB I-es bajnokság. Beharangozó Sélley-Rauscher Domonkossal.

Az OSC elleni szerdai 12-5-ös vereség után Egerben javíthat a VasasPlaket szombat este.

Ez persze egyáltalán nem lesz könnyű, hiszen a hevesiek továbbra is az OB I legjobbjai közé tartoznak, függetlenül attól, hogy jó néhány meghatározó játékosukat elvesztették az idei szezonra.

Talán ennek is tudható be, hogy Dabrowski Norbert együttese 11-11-es döntetlennel kezdte Szentesen a bajnokságot, ami bizony több mint meglepetést jelentett a vízilabdatársadalom számára.

Az egriek vélhetően már csak ezért is nagyon fognak hajtani a Bitskey-uszodában, de nézzük, hogy a VasasPlaket részéről Sélley-Rauscher Domonkos mit vár a meccstől:

- Való igaz, hogy mindkét csapat jelentősen kicserélődött, de én összességében bizakodó vagyok, szeretem az ilyen jellegű meccseket, amelyekből az esélytelenebb csapat szerintem csak profitálhat. Persze bízom azért abban, hogy meg tudjuk őket szorítani, fontos lenne, hogy csapatszinten jó teljesítményt nyújtsunk, ehhez minden adott, a felkészülést becsületesen elvégeztük, így mostantól kezdve minden rajtunk, játékosokon múlik.

A szavak után szombaton 18 órától az egri Bitskey uszodában már a tettek beszélnek majd, ZF Eger-VasasPlaket meccs következik az OB I második fordulójában.


Nézd HD minőségben, válts 360p-ről 720p-re!


Hirdetések