Jenkei Dániel, 2019.09.02. | Kézilabda

Biztató formát mutatva nyert felkészülési tornát hétvégén Penszki Gergely csapata.

Évek óta visszatérő vendégei az orosházi felkészülési tornának a Vasas SC női kézilabdázói, akik a szezon előtti utolsó simításokat erős hazai ellenfelekkel szemben végezhették 2019-ben is.

A mieink a Hajdúnánással kezdtek a négyes csoportban, és utólag azt lehet mondani, hogy ez volt a legszorosabb meccsünk, hiszen "csak" négy góllal nyertünk.

A folytatásban a Szeged és a Kecskemét nem igazán tudta megnehezíteni a dolgunkat, így készülhettünk a vasárnapi döntőre, amelyet azzal a Moháccsal vívtunk, akikkel majd a bajnokságban is találkozunk.

Csapatunk itt sem hagyott kérdést, tizennégy gólos különbséggel diadalmaskodtunk, és nyertük meg a tornát.


Penszki Gergely vezetőedző pedig így értékelt honlapunknak:

Nagyon hasznos, és a csapat számára komoly terhelést jelentő napokon vagyunk túl, hiszen a háromnapos tornán 48 órán belül játszottunk le négy mérkőzést. Úgy indultunk neki a tornának, hogy most már nem elhanyagolható a mérkőzések kimenetele sem, bár még mindig a csapat játéka érdekelt jobban, mint maga az eredmény. Nagyon tisztességesen, becsületesen dolgoztak a lányok, így nagyon jó tempóban tudtunk kézilabdázni. Mind a négy mérkőzésnek megvolt a maga feladata, és igyekeztünk meccsről meccsre jobb teljesítményt nyújtani, ezzel is meghálálva a tornára elkísérő szurkolóinknak a buzdítást. Nagyon jól összpontosítottak a lányok, és bár körvonalazódik mindenkinek a szerepe, feladata, további fejlődési szakasz előtt állunk, amelyhez mindenkinek egy irányba kell húzni a szekeret.

 


OXXO Kupa eredmények:

Csoportmeccsek:
Vasas SC - Hajdúnánás SK 31-27
Vasas SC - Szeged KKSE 30-21
Vasas SC - Kecskeméti NKSE 37-25

Döntő: 
Vasas SC - Mohácsi TE 39-25


Végeredmény:
1. Vasas SC
2. Mohácsi TE
3. Orosházi NKC
4. Hajdúnánás SK
5. Szeged KKSE
6. Pázmánd NK
7. Kecskeméti NKSE
8. Balmazújváros NKSE


Hirdetések